Hopp til hovedinnhold

Slett DROPS-kontoen din

Av DROPS Asia Chapter · Oppdatert

Dette er en oversettelse til orientering. Ved avvik gjelder den engelske versjonen. Engelsk versjon

DROPS Forum og DROPS Metaverse deler én pålogging. Sletting stenger kontoen din for begge tjenestene på alle plattformer. Avinstallering av appen eller avlogging sletter ikke kontoen.

Slik sletter du kontoen din.

I DROPS Metaverse-appen logger du på og går til Settings (Innstillinger) > Account (Konto) > Delete my account (Slett kontoen min). Vi sender deg en 6-sifret kode per e-post. Skriv den inn og bekreft. Uten appen sender du e-post til secretary@drops.asia med emnet «Delete my DROPS account» og kontoens e-postadresse.

Hva skjer, og når?

Kontoen din (som deles av DROPS Forum og DROPS Metaverse) stenges umiddelbart. Du logges av overalt og kan ikke lenger logge på. Vi gjennomgår forespørselen og sletter personopplysningene dine permanent innen 30 dager. Hvis du ombestemmer deg, må du kontakte oss før slettingen er gjennomført.

Be om sletting eller hjelp per e-post nå

Send e-post til secretary@drops.asia med emnet Delete my DROPS account. Fortell oss hvilken e-postadresse forespørselen gjelder. Ikke send oss påloggingskoden eller passordet ditt per e-post. Vi vil bekrefte identiteten din og forklare eventuelle videre trinn. Du kan bruke denne fremgangsmåten hvis du ikke kan logge på eller bruke appen. Det koster ikke noe å be om sletting.

Hvis du er bedriftsadministrator eller DROPS-medarbeider, fjernes også administratorrollen din når du sletter kontoen. DROPS ivaretar deretter administrasjonen av bedriften din til bedriften utpeker en ny administrator. Kontakt oss for hjelp med å overføre dette ansvaret; en administratorrolle fjerner ikke muligheten din til å be om sletting.

Hva slettes, og hva beholdes?

Vi fjerner den delte påloggingen, profilen og andre kontotilknyttede personopplysninger, med forbehold om begrensede registreringer som beholdes. Dokumentasjon på opplæring, påmelding og eksamen oppbevares i to år etter at kontoen stenges; sertifikatkontrollopplysninger, inkludert mottakerens navn, og private sertifikat-PDF-er i seks år fra utstedelse; og betalings-/skatteopplysninger i perioden som kreves av gjeldende lovgivning. Relevante dokumenterte rettslige oppbevaringskrav kan forlenge disse periodene. Sertifikatkontroll med navn kan derfor fortsatt være tilgjengelig etter kontosletting til oppbevaringsperioden utløper.

Andre personers delte spill- eller diskusjonshistorikk blir stående under Slettet bruker, med identifiserende innhold fjernet eller minimert. Sikkerhetsrapport- og slettingsopplysninger håndteres som forklart i personvernerklæringen. Kontakt oss for hjelp med leverandørkopier og oppbevarte registreringer.

Noen leverandørkopier, logger og sikkerhetskopier håndteres separat etter sine oppbevaringsplaner. Kontakt oss for hjelp med disse kopiene. Vi forklarer om det trengs mer tid eller flere trinn. Hvis du har en betalt tjeneste eller et butikkabonnement, bør du også kontrollere oppsigelsesvilkårene.

Personvernerklæring · Tjenestevilkår · Brukerstøtte